Nood aan bemiddeling of coaching voor jouw bedrijf?

Of het nu om ruis, slepende ruzies of heuse conflicten gaat, jouw organisatie lijdt er onder: minder efficiëntie, groter ziekteverzuim, minder creativiteit, enz.

Als neutrale*, externe bemiddelaar maakt Veerle Lisabeth een aanpak ‘op maat’ om ruis, spanningen of conflicten binnen jouw organisatie te begeleiden.

* Een bemiddelaar is nooit neutraal maar wel ‘meerzijdig partijdig‘. Er wordt m.a.w. zorgvuldig gewaakt over een evenwaardige benadering van elke frustratie, verhaal, of standpunt, op zoek naar een manier om ieders behoefte zo veel mogelijk te vervullen. 

GETUIGENIS:

 “Veerle slaagt erin om dankzij een holistische benadering heldere en bruikbare adviezen te formuleren. Ze luistert, begrijpt, herformuleert en vat samen.”

Constructief ruzie maken verhoogt de efficiëntie van medewerkers, verbetert de werksfeer en pakt problemen bij de wortel aan.

Laat een ruzie niet escaleren:

Meteen een videocall boeken

Inspireer jezelf of jouw medewerkers: 

Bestel nu het pocketboekje: 'Ruzie brengt rust'

Ruzie brengt rust

Reserveer hier het pocketboekje: vul je gegevens in en verzend het formulier. Het boekje wordt in juli gelanceerd. We sturen jou een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen.

Ruzie brengt rust - coming soon

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via v.lisabeth@telenet.be of op het nummer +32 486 633 774.