Veerle Lisabeth als spreker

Een professionele ruzie-maker als gastspreker? Wees er maar zeker van dat dit de interesse wekt van heel wat mensen… 

Ruzie komt van het woord ‘ruis’. Op zich niets om bang voor te zijn, toch? Er zijn trouwens heel wat denkers die vinden dat het in iedere omgeving waar mensen samenwerken of leven nu en dan eens MOET schuren. (cfr. Chantal Mouffe – Agonisme). 

Je kan er sowieso niet onderuit: in elke organisatie schuurt of ruist het wel eens. Mensen verschillen nu eenmaal van mening, visie, zelfs in waarden en zeker in waarheden. 

“Het is stil waar het nooit waait”, luidt het spreekwoord.  En als dat toch het geval is, betekent dat alleen maar dat de ‘ruis’ onderdrukt wordt. De gevaarlijke ‘stilte voor de storm’. 

Het is veel zinvoller om ruzie as wezenlijk en onontbeerlijk onderdeel van ons leven te beschouwen. Leer omgaan met RUIS. Benut de kansen die ontstaan wanneer meningen schuren. 

Maar hoe doe je dat, op een goede manier ruzie maken? Hoe pak je dit aan? 

Veerle Lisabeth brengt in haar lezingen een verfrissende kijk op ruzie-maken, en biedt voorbeelden en tips op maat van jouw organisatie. 

De kunst van het ruzie maken

Deze lezing is er voor elk bedrijf, school of vereniging die op een verfrissende en onderbouwde manier de boeiende dynamiek tussen mensen bespreekbaar wil maken. Hoe ontstaan spanningen? Waarom zijn wrijvingen zinvol? Hoe pak je ze aan? Veerle Lisabeth (auteur van ‘Ruzie brengt Rust’) weet haar publiek te boeien met nieuwe inzichten en herkenbare voorbeelden uit haar rijke carrière als advocaat, bemiddelaar en trainer.

Info & boeking:
v.lisabeth@telenet.be
Veerle Lisabeth

Veerle Lisabeth

Vanuit haar jarenlange ervaring in de advocatuur, de lokale politiek en als erkend bemiddelaar en trainer beheerst Veerle Lisabeth alle juridische, psychologische en strategische facetten van het ruzie-maken. Ontdek hier wie Veerle Lisabeth is en wat haar zo onderscheidend maakt.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via v.lisabeth@telenet.be of op het nummer +32 486 633 774.

Ruzie brengt rust

Reserveer hier het pocketboekje: vul je gegevens in en verzend het formulier. Het boekje wordt in juli gelanceerd. We sturen jou een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen.

Ruzie brengt rust - coming soon