Een professionele ruzie-maker als gastspreker? Wees er maar zeker van dat dit de interesse wekt van heel wat mensen…
Ruzie komt van het woord ‘ruis’. Op zich niets om bang voor te zijn, toch? Er zijn trouwens heel wat denkers die vinden dat het in iedere omgeving waar mensen samenwerken of leven nu en dan eens MOET schuren. (cfr. Chantal Mouffe – Agonisme).
Je kan er sowieso niet onderuit: in elke organisatie schuurt of ruist het wel eens. Mensen verschillen nu eenmaal van mening, visie, zelfs in waarden en zeker in waarheden.
“Het is stil waar het nooit waait”, luidt het spreekwoord. En als dat toch het geval is, betekent dat alleen maar dat de ‘ruis’ onderdrukt wordt. De gevaarlijke ‘stilte voor de storm’.
Het is veel zinvoller om ruzie as wezenlijk en onontbeerlijk onderdeel van ons leven te beschouwen. Leer omgaan met RUIS. Benut de kansen die ontstaan wanneer meningen schuren.
Maar hoe doe je dat, op een goede manier ruzie maken? Hoe pak je dit aan?
Veerle Lisabeth brengt in haar lezingen een verfrissende kijk op ruzie-maken, en biedt voorbeelden en tips op maat van jouw organisatie.
Een professionele ruzie-maker als gastspreker?
Wees er maar zeker van dat dit de interesse wekt van heel wat mensen…
Maar hoe doe je dat, op een goede manier ruzie maken?
Hoe pak je dit aan?
Veerle Lisabeth brengt in haar lezingen een verfrissende kijk op ruzie-maken, en biedt voorbeelden en tips op maat van jouw organisatie.
Kan ruzie nuttig zijn? Heel zeker!
Als kind werd je geleerd om geen ruzie te maken. En toch deden we het allemaal. Waarom? Omdat ruziemaken een ‘natuurlijke’, gezonde en doeltreffende vorm van communiceren is die uiteindelijk zorgt voor rust bij jezelf en rust binnen de groep waartoe je behoort.
Met haar boek ‘Ruzie brengt Rust’ als leidraad, brengt Veerle Lisabeth een lezing op maat van elk bedrijf of organisatie. Verwacht je aan heldere inzichten, eenvoudige tips en concrete voorbeelden van hoe de onvermijdelijke spanningen tussen mensen een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw onderneming of organisatie.
De moeilijkste communicatie? De interne communicatie!
In elke organisatie zijn spanningen. Vaak zijn die het gevolg van ‘ruis’ in de interne communicatie. Bij steeds meer bedrijven leiden die interne spanningen tot conflicten of een kille werksfeer. Bij andere bedrijven is het net andersom, en zorgt de veelheid aan meningen voor innovatie, creativiteit en dynamiek.
Hoe zorg je ervoor dat interne spanningen geen rem, maar wel een boost geven aan jouw organisatie?
Als professionele ruzie-maker en auteur van ‘Ruzie brengt Rust’, inspireert jurist en erkend bemiddelaar Veerle Lisabeth jouw team met heldere inzichten, eenvoudige tips en concrete voorbeelden van hoe de onvermijdelijke spanningen tussen medewerkers een meerwaarde kunnen betekenen voor jouw onderneming of organisatie.
Vanuit haar jarenlange ervaring in de advocatuur, de lokale politiek en als erkend bemiddelaar en trainer beheerst Veerle Lisabeth alle juridische, psychologische en strategische facetten van het ruzie-maken. Ontdek hier wie Veerle Lisabeth is en wat haar zo onderscheidend maakt.
In ‘Ruzie brengt rust’ geeft Veerle Lisabeth haar visie en tips over hoe we weer kunnen leren om gezond ruzie te maken. Vanuit haar jarenlange ervaring als advocaat en bemiddelaar beschrijft ze de verschillende fases van ruis tot conflict en leert ze je hoe je – dankzij het erkennen van ‘ruis’ – in de werk- of thuisrelatie voor rust, innovatie en rendabiliteit kan zorgen.
Koop meteen het boekje online:
“Het ruzie-boekje dat iedereen gelezen moet hebben…!”
Als kind werd je geleerd om geen ruzie te maken. En toch deden we het allemaal. Waarom? Omdat ruzie maken een ‘natuurlijke’, gezonde en doeltreffende vorm van communiceren is die zorgt voor rust bij jezelf en rust binnen de groep waartoe je behoort.
In ‘Ruzie brengt rust’ legt Veerle Lisabeth je op een uiterst laagdrempelige manier uit waarom je af en toe nood hebt aan ruzie om je goed te voelen en om escalatie van conflicten thuis of op het werk te vermijden of te herstellen.
Bestel nu jouw exemplaar:
Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?
Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij: