Conflict bemiddeling in de privé omgeving

Ruis, ruzie of een slepend conflict in jouw dichte kring? Een (dreigende) echtscheiding? Burenruzie? Spanningen in het nieuw samengesteld gezin? Ruzies om een erfenis? Verstoorde ouder-kind relaties? Spanningen onder broers, zussen, vrienden? Ook deze ruzies kan je ‘maken’ of beheersen.

Bemiddeling

Veerle Lisabeth treedt op als neutrale* en oplossingsgerichte bemiddelaar tussen beide partijen. Doel is niet alleen om een uitkomst te bieden aan het conflict, maar eveneens om te leren hoe in de toekomst meningsverschillen en ruzies niet leiden tot een verdere escalatie.

Coaching

Wat als ‘de andere’ geen bemiddelaar wil? Ook dan kan je het verschil maken. Veerle Lisabeth begeleidt je persoonlijk en leert je hoe je de controle behoudt en op een strategische manier aan de slag kan gaan.

Dankzij haar coaching los je niet alleen een conflict op, maar leer je ook hoe je in de toekomst zelf conflicten kan vermijden.

* Een bemiddelaar is nooit neutraal maar wel ‘meerzijdig partijdig‘. Er wordt m.a.w. zorgvuldig gewaakt over een evenwaardige benadering van elke frustratie, verhaal, of standpunt, op zoek naar een manier om ieders behoefte zo veel mogelijk te vervullen.

Echtscheiding

Stiefouder

Co-ouderschap

Ouder-kind relatie

Erfenis

Zorg voor ouders

Buren

Collega's

Veerle reikte de handvaten voor beslissingen en de communicatie binnen ons gezin. Op korte tijd kwam er een positief resultaat. Top!

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via v.lisabeth@telenet.be of op het nummer +32 486 633 774.

Ruzie brengt rust

Reserveer hier het pocketboekje: vul je gegevens in en verzend het formulier. Het boekje wordt in juli gelanceerd. We sturen jou een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen.

Ruzie brengt rust - coming soon