DE MYTHE VAN NORMAAL – Gabor Maté

Over het verschil tussen persoonlijkheid en aangeleerde copingtechnieken, de oorsprong van schuldgevoel en de grote impact van onze kindertijd…

SAPIENS – Yuvan Noah Harari

Ik las de stripversie! Het voelde als een ‘luie’ keuze, tot ik de kracht van het beeld ervaarde. Samen met de inhoud van het boek zorgde deze strip voor verwondering, inzicht en nederigheid.

DE KEUZE – Edith Eva Eger

Een dergelijk krachtig, positief, doorleefd verhaal lees je zelden. Zelfs in de meest wrede omstandigheden heb je altijd een keuze.

PILAREN VAN DE AARDE – Ken Follet

Mijn favoriete auteur van historische romans. Geschiedenis leert je zaken in een ander perspectief zien. Ken Follet doet dit op een meesterlijke manier.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via v.lisabeth@telenet.be of op het nummer +32 486 633 774.

Ruzie brengt rust

Reserveer hier het pocketboekje: vul je gegevens in en verzend het formulier. Het boekje wordt in juli gelanceerd. We sturen jou een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen.

Ruzie brengt rust - coming soon