Anders omgaan met ruis, ruzie of conflicten vraagt een verandering van mindset: Van denk- en handelingspatronen. Dergelijke transformatie is lastig en kan alleen via een tussenfase waarin aannames en zelfs waarden en normen in vraag worden gesteld en ieder ruimte krijgt om zichzelf te bevragen. Dat kan even chaotisch zijn…

Daarom is begeleiding door een professional belangrijk en helpend om een duidelijke afbakening van dit proces mogelijk te maken. Afbakenen doe je best door iets ‘ongewoons’ te doen.

Als deel van de begeleiding in de veranderingsproces wordt deze afbakening aangeboden in de vorm van een ‘onderdompeling’ in de Aziatische cultuur die sowieso anders met ruis, ruzie en rust omgaat. Denk maar aan Kalligrafie, Keramiek, Daostisch onderhandelen, enz….

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via v.lisabeth@telenet.be of op het nummer +32 486 633 774.

Ruzie brengt rust

Reserveer hier het pocketboekje: vul je gegevens in en verzend het formulier. Het boekje wordt in juli gelanceerd. We sturen jou een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen.

Ruzie brengt rust - coming soon