Tijdens dit korte webinar  staan we eerst even stil bij het functioneren van het brein in het algemeen en bij kinderen in het bijzonder en de stressimpact op dat brein. Heel specifiek nemen we de gezinscrisis ( bij scheiding of spanningen in twee-huizen gezinnen) als voorbeeld.

Sinds 8 april 2024 heeft de wetgever het verplicht gesteld om in overeenkomsten rond ouderschapsregelingen, op te nemen HOE het BELANG VAN HET KIND is veilig gesteld. Daardoor zullen meer mensen betrokken bij scheiding in gesprek dienen te gaan met kinderen.

En zo’n gesprek is nooit gemakkelijk maar in een crisissituatie des te moeilijker.

We belichten in dit webinar een specifieke TOOL om dit gemakkelijker te maken: PUZZELBOEK :”DANSEN MET EEN AFRIKAANSE OLIFANT”

Behandelde thema’s

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij Ruzie-maker persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om contact met jou op te nemen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via v.lisabeth@telenet.be of op het nummer +32 486 633 774.

Ruzie brengt rust

Reserveer hier het pocketboekje: vul je gegevens in en verzend het formulier. Het boekje wordt in juli gelanceerd. We sturen jou een e-mail om je hiervan op de hoogte te brengen.

Ruzie brengt rust - coming soon